Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Flowbo - Zaterdag 15 Maart 2023

  Welke leibomen hebben bloemen?

  Leibomen met bloemen bestaan er in allerlei verschillende soorten en maten. Het is dan ook niet altijd even eenvoudig om een keuze te maken, maar wel zijn er wel een aantal belangrijke factoren die je keuze wat makkelijker kunnen maken. Niet alle leibomen komen namelijk te beschikken over bloemen en wanneer je hier dus wel de voorkeur aan geeft zal het maken van een keuze aanzienlijk eenvoudiger worden. In dit blogartikel vertellen we je dan ook precies welke leibomen over bloemen beschikken, zodat je deze vervolgens eventueel kunt bestellen via onze webwinkel.

  Welke leibomen met bloemen zijn er?

  Hoewel alle leibomen over bladeren beschikken, beschikt niet iedere variant over bloemen. Toch kan het zo zijn dat je het beste van twee werelden wilt en in dit geval is het dan ook zeker mogelijk om te kiezen voor een variant mét bloemen. Wanneer we het hebben over deze varianten bedoelen we in principe de volgende leibomen:

  Photinia fraseri ‘Red Robin’ – Glansmispel

  Deze lei-glansmispel blijft de gehele winter groen. In de lente krijgt deze leiboom prachtige vuurrode scheuten. Een erg mooi gezicht na een grijze winter. De Lei Photinia fraseri Red Robin neemt genoegen met weinig onderhoud. De glansmispel is ideaal voor in grote en kleine tuinen. Kortom een mooie aanwinst voor in jouw tuin. Deze leibomen met bloemen beschikt het hele jaar door over groene bladeren, maar daarnaast zullen er in de lente rode scheuten verschijnen wat zal zorgen voor een prachtige uitstraling. De ‘Red Robin’ is dan ook zeker meer dan een overweging waard wanneer je op zoek bent naar leibomen met bloemen.

  Pyrus calleryana ‘Chanticleer’

  Deze prachtige rijk bloeiende leisierpeer bloeit zeer vroeg. Vaak begint deze leisierpeer al in maart en bloeit tot midden april. Zelden volgen er na de bloei kleine niet eetbare vruchten. Vaak blijft het blad tot begin december aan deze Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ hangen. De leisierpeer kan goed tegen verharding, luchtverontreiniging en zeewind. In het voorjaar krijgt deze leisierpeer prachtige witte bloemen. Tot diep in het najaar blijven de bladeren hangen. In de herfst verkleuren de bladeren prachtig in gele en rode tinten.

  Welke leibomen met bloemen kies jij?

  Zoals je hebt kunnen lezen bestaan er twee verschillende soorten leibomen met bloemen. De ene variant komt te beschikken over roodachtige bloemen, terwijl de andere variant wit zal kleuren. Het komt dan ook voornamelijk aan op een kwestie van persoonlijke voorkeuren en in dit geval is het natuurlijk altijd van groot belang om je keuze zorgvuldig af te wegen.

  Direct te bestellen via de webwinkel van Flowbo

  Leibomen met bloemen kan je direct bestellen via de webwinkel van Flowbo en in dit geval zal je dan ook kunnen rekenen op alle service die je van ons gewend bent. Zo kan je er natuurlijk altijd van uitgaan dat wij deze bomen zo spoedig als mogelijk bij je af zullen komen leveren, maar daarnaast kunnen wij deze ook eventueel voor je aanplanten.

  Advies nodig?

  Tot slot is het ook mogelijk om advies op te nemen met de klantenservice van Flowbo wanneer je er even niet helemaal uitkomt. Onze deskundige medewerkers hebben inmiddels alweer jarenlang ervaring en kunnen je precies vertellen naar welke leibomen met bloemen jij aan toe bent. Wij hopen natuurlijk dat ook jij zal slagen binnen ons assortiment en hiervoor zullen we dan ook alles op alles zetten. Twijfel dan ook geen moment om contact met ons op te nemen op het moment dat je behoefte hebt aan meer informatie of dat je graag je vragen aan één van onze medewerkers zal willen stellen. Wij komen in ieder geval zo spoedig en duidelijk mogelijk bij je terug met meer informatie over leibomen met bloemen.

  Flowbo blog

  Recente artikelen