0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Ma t/m vri 08:30 t/m 17:00 uur Zaterdag 08:30 t/m 12:00 uur

  Chat nu!

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Prijs

  -

  Bladhoudende leibomen

  Wat is een bladhoudende leiboom?

  Welke leibomen blijven groen?

  Een bladhoudende leiboom is een boomsoort die, zoals de naam al zegt, ook in het najaar zijn blad behoud. Hoewel hij zijn blad blijft behouden, zal hij niet het hele jaar door groen zijn. De bladeren van een soort als de leihaagbeuk verandert in de winter van groen naar bruin.

  Welke leibomen zijn bladhoudend?

  Er zijn verschillende leiboomsoorten die bladhoudend zijn. Wil je ook een bladhoudende leiboom in je tuin planten? Kies dan bijvoorbeeld voor de Leihaagbeuk - Carpinus Betulus of Leibeuk groen - Fagus sylvatica.

  Waarom kiezen voor een bladhoudende leiboom?

  Een voordeel van een bladhoudende leiboom ten opzichte van andere boomsoorten is dat hij zijn blad behoud. Dit betekent dat hij ook in de winter nog steeds voor beschutting en privacy zorgt. Deze beschutting is fijn wanneer de rest van je tuin kaal oogt.

  Hoe ver moet je leibomen uit elkaar zetten?

  Wanneer je leibomen in je tuin gaat planten, creëer je meestal een mooie lange haag. Dit zorgt niet alleen voor beschutting en privacy, maar ziet er ook nog eens prachtig uit. We raden je aan om de bomen ongeveer 2,5 meter uit elkaar te zetten.

  Waar kan ik bladhoudende leibomen kopen?

  Ben je nog op zoek naar mooie bladhoudende leibomen? Dan zit je bij FlowBo helemaal goed. In ons uitgebreide online aanbod vind je verschillende soorten bladhoudende leibomen. Plaats een bestelling en wij zorgen ervoor dat jouw bomen zo snel mogelijk bij je worden thuisbezorgd.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking