0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Ma t/m vri 08:30 t/m 17:00 uur Zaterdag 08:30 t/m 12:00 uur

  Chat nu!

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Prijs

  -

  Dakbomen

  Dakbomen kopen bij FlowBo

  Ook voor prachtige dakbomen ben jij bij FlowBo aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten van dit type boom. Een van bekendste en populairste dakbomen is de plataan. Deze soort zorgt voor een natuurlijke overkapping in je tuin. Het een ideale manier om voor meer privacy en schaduw in je tuin te zorgen. Lees verder voor meer informatie over de dakboom. Natuurlijk kun je ook direct de gewenste soort bestellen. Hoe meer je er besteld, hoe hoger de korting. Ontdek direct onze scherpe prijzen!

   

  Kenmerken van een dakboom

  Dakbomen zijn op zo’n manier gekweekt, dat de takken samen een dak vormen. Dit zorgt voor schaduw en meer privacy in de tuin. Ze worden daarom ook wel parasolbomen genoemd. Ze zijn dan ook ideaal om schaduw op bijvoorbeeld uw terras te creëren. Uiteraard dienen ze wel op de juiste manier gesnoeid te worden, zodat ze hun vorm behouden. Een van de meest bekende dakbomen is de dakplataan. Deze boomsoort is al vele jaren geliefd in de tuinen van Nederland. Daarnaast zijn er ook nog heel veel andere boomsoorten die als dakboom worden gekweekt. Bekijk hier snel welke soorten FlowBo verkoopt.

   

  Het aanbod van FlowBo

  Naast de bekende dakplataan (Platanus hispanica) zijn er nog heel veel andere dakbomen die wij aanbieden. Zo verkopen wij de dakmoerbei (Morus alba Fruitless), moeraseik (Quercus Palustris), dakamberboom (Liquidambar styracilua), dakprunus (Prunus cerasifera Nigra) en de dakbeuk (Carpinus betulus). De dakplataan is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een dakboom die uitzonderlijk sterk is. Deze soort heeft namelijk bijna geen last van plagen en ziektes. Een boom die ook prachtige grote bladeren heeft net als de plataan, is de dakmoerbei. Wil je graag een boom die prachtig bloeit, dan is de dakprunus wellicht wat voor jou.

   

  Dakbomen bestellen

  Welke van de dakbomen heeft jouw voorkeur? Bekijk de verschillende specificaties en kies de gewenste soort en hoogte. Je kunt kiezen uit een stamhoogte van 220 cm of 240 cm. Voor vragen over het onderhoud kun je altijd contact met ons opnemen. Plaats een bestelling met je gewenste dakboom en wij zorgen ervoor dat je hem zo snel mogelijk in huis hebt.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking