0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Ma t/m vri 08:30 t/m 17:00 uur Zaterdag 08:30 t/m 12:00 uur

  Chat nu!

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Bloeikleur

  Bloeimaand

  Prijs

  -

  Zuilbomen

  Bestel je zuilbomen bij FlowBo

  Op zoek naar prachtige, strakgevormde zuilbomen voor je tuin? Hier bij FlowBo vind je een breed aanbod van deze van nature slanke bomen. Soorten die je bijvoorbeeld bij ons tegenkomt zijn de rode beuk, zuil hibiscus en de goudiep. Uiteraard hebben wij alleen de beste producten voor je geselecteerd. Bekijk direct de mogelijkheden en plaats een bestelling. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting! Lees verder als je meer wilt weten over zuilbomen in ons assortiment.

   

  Kenmerken van zuilbomen

  Zuilbomen vallen op door hun smalle vorm en opgaande groei. Ze zijn vanwege deze eigenschappen geliefd door veel tuineigenaren. Ze staan bijvoorbeeld prachtig langs een oprit of solitair in de tuin. Maar ze zijn ook ideaal voor kleinere tuinen vanwege hun geringe omvang. Wil je graag een echte blikvanger in je tuin zetten? Maar heb je een vrij kleine tuin? Dan is een zuilboom een uitstekende keuze. Nog een groot voordeel is dat ze weinig onderhoud behoeven; je hoeft ze namelijk niet te snoeien om ze smal te houden.

   

  Het aanbod van FlowBo

  FlowBo biedt verschillende soorten zuilbomen aan. Een boomsoort met een bijzondere bladkleur is de Rode Beuk (Fagus sylvatica Atropunicea). Zijn rood/ paars blad die hij draagt in de lente en zomer, springt direct in het oog. Hij is ideaal voor kleine tuinen en beschermd tegen wind en zon. Een bloeirijke zuilboom is de Zuil Hibiscus (Hibiscus Purple Pillar). Hij draagt van onder tot boven sierlijke paarse bloemen. Tot slot is de Goudiep (Ulmus hollandica Wredei) een graag geziene gast in parken en lanen vanwege zijn bijzondere goudgele blad. Hier brengt hiermee veel kleur in zowel grote tuinen als kleine stadstuinen.

   

  Bestel je zuilboom met de gewenste stamomtrek

  Welke soort is het meest geschikt voor jouw tuin? Bekijk direct de verschillende specificaties en maak je keuze. De gewenste soort(en) kun je vervolgens gemakkelijk bestellen. De bomensoorten die wij verkopen kies je op basis van stamomtrek. Een dikkere stam betekent een oudere en ook hogere boom. Voor meer informatie over de stamomtrek van boomsoorten, kun je altijd contact met ons opnemen.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking