0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Ma t/m vri 08:30 t/m 17:00 uur Zaterdag 08:30 t/m 12:00 uur

  Chat nu!

  Merken

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Prijs

  -

  Groenblijvende bomen

  Bestel je groenblijvende boom bij FlowBo

  Ben je voor je tuin op zoek naar een groenblijvende boom? Bestel deze dan bij FlowBo. In onze webshop vindt je alle ingrediënten voor een complete tuin. Wil je ook in de winter genieten van een prachtige groene boom, dan kies je voor een van de groenblijvende bomen in ons assortiment. Bij ons kun je bijvoorbeeld de grove den hoogstamboom, steeneik, Portugese laurierkers en laurierboom kopen. Bestellen is heel snel en eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt, zodat jij aan de slag kunt met het realiseren van je droomtuin.

   

  De voordelen van een groenblijvende boom

  Je tuin ziet er in de winter meestal kaal en bruin uit. Wil je ook in de winter kunnen genieten van mooi groen in de tuin, dan zijn groenblijvende bomen ideaal. De bomen geven kleur en structuur aan je tuin. Ze zien er niet alleen het hele jaar door prachtig uit, maar zorgen ook voor meer privacy. Daarnaast zijn deze bomen tijdens de wintermaanden een mooie schuilplaats voor vogels.

   

  Ontdek het aanbod van FlowBo

  Bekijk vooraf goed welk type boom aansluit bij jouw wensen. Let onder andere op hoog de boom mag worden en de verzorging van de boom. In ons online assortiment vindt je verschillende soorten bomen die groenblijvend zijn zoals de grove den (Pinus Sylvestris). Dit is een mooie en gezonde groenblijvende naaldboom die weinig eisen aan de grond stelt. Een andere mogelijkheid is de steeneik (Quercus Ilex). Een eik met een dik, leerachtig blad in een donkergroen kleur. Tot slot kun je bij ons ook de Portugese laurierkers (Prunus lusitanica) en de laurierboom (Prunus laurocerasus Caucasica) bestellen.

   

  Bestel direct je groenblijvende boom

  Welk type boom heeft jouw voorkeur? Bekijk snel de verschillende kenmerken en kies de boom in de gewenste stamomtrek. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, wordt hij zo snel mogelijk door ons geleverd. Heb je nog vragen over het onderhoud en de groei? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de groenblijvende boom.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking