0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Ma t/m vri 08:30 t/m 17:00 uur Zaterdag 08:30 t/m 12:00 uur

  Chat nu!

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Bloeikleur

  Bloeimaand

  Prijs

  -

  Fruitstruiken

  Fruitstruiken kopen bij FlowBo

  Verrijk je tuin met de prachtige fruitstruiken uit het assortiment van FlowBo. Deze struiken zien er niet alleen prachtig uit, maar dragen ook heerlijke vruchten die je zelf kunt oogsten en opeten. In ons assortiment vind je diverse soorten zoals frambozenstruiken, bramenstruiken en druivenstruiken. Bekijk direct het aanbod en bestel eenvoudig en snel de soort die jouw voorkeur heeft. Hoe meer je besteld, hoe hoger de korting.

   

  Fruit van je eigen fruitstruik

  Verse frambozen, bramen, druiven en blauwe bessen zijn heerlijk als gezond tussendoortje of verwerkt in een toetje. Nog lekkerder en leuker wordt het eten van klein fruit wanneer het uit je eigen tuin komt. Met je eigen fruitstruik(en) is dat mogelijk. Je plant ze, verzorgt ze en geniet uiteindelijk van de heerlijke vruchten. Een eigen fruitstruik in je tuin is ook een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met de wonderen van de natuur. Ze leren waar en op welke manier fruit groeit en kunnen na de oogst ook nog eens genieten van de fantastische smaak.

   

  Ontdek ons aanbod

  Bij FlowBo vind je en ruim aanbod met verschillende soorten fruitstruiken. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor een echte frambozenstruik (Rubus ideaeus Malling Promise). Deze bloeit in april en mei met kleine roze bloemen en geeft rijpe, zachte vruchten van juli tot aan de vorst. Hoe meer zon de plant krijgt, hoe meer vruchten hij draagt. Heb je veel zon in je tuin? Dan is een druivenstruik als de Vitis ‘Boskoop Glory’ een hele goede keuze. Dit is een snel groeiende druif die bloeit in mei en geoogst kan worden in augustus. Bekijk ook zeker de andere soorten die wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de witte druif (Vitis Vroege van der Laan), blauwe bosbes (Vaccinium corymbosum Goldtraube) of doornloze braam (Rubus fruticosus Thornless Evergreen).

   

  Plaats een bestelling

  Welke soort fruitstruik heeft jouw voorkeur? Bestel direct je favoriet in het gewenste aantal. Bestel je meerdere van dezelfde soort, dan krijg je hogere korting. Wij zorgen voor een snelle verzending, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met het planten van je nieuwe fruitstruiken. Heb je nog vragen of behoefte aan advies. Neem dan gerust contact met ons op!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking