0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Maandag t/m zaterdag 8.30 uur tot 18.00 uur

  Chat nu!

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Prijs

  -

  Leibomen

  Bestel je leibomen bij FlowBo

  Wil je graag prachtige leibomen kopen? Bestel ze dan gemakkelijk en snel bij FlowBo. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor het inrichten van je tuin. Zo ook verschillende soorten leibomen. Wij verkopen bijvoorbeeld groenblijvende, bladverliezende en bladhoudende leibomen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies de leiboom die jouw voorkeur heeft. Nadat jij een bestelling hebt geplaatst, zorgen wij voor een snelle bezorging. Hoe meer je besteld, hoe hoger de korting.

   

  Waarom een leiboom kopen?

  Een leiboom als de leilinde, leibeuk en leulaurier zijn ontzettend populaire boomsoorten die veel worden gezien in de Nederlandse tuinen. Uiteraard zijn ze niet voor niets zo geliefd. Dit type boom heeft namelijk maar heel weinig ruimte nodig en is heel goed te gebruiken als natuurlijke afscheiding. Dus wil je meer privacy in je tuin creëren zonder veel ruimte kwijt te zijn? Dan is dit de ideale boom voor jou. Ze fungeren ook nog eens prima als windscherm en zonnescherm.

   

  Het assortiment van FlowBo

  Bij FlowBo heb je een ruime keuze uit verschillende bomen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een groenblijvende leiboom? Kies dan bijvoorbeeld voor de leisteeneik (Quercus ilex), leilaurier (Prunus Caucasica) of leiolijfwilg (Elaeagnus Ebingei). Bladverliezende leibomen in ons assortiment zijn onder andere de leilinde (Tilia europea Pallida), leiplantaan (Plantanus hispanica), leimagnolia (Magnolia kobus) en de leisierappel (Malus evereste). Heb je liever een bladhoudende leiboom? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de leibeuk (Fagus sylvatica) en de leihaagbeuk (Carpinus Betulus).

   

  Leiboom kopen bij FlowBo

  Waar moet jouw nieuwe leiboom aan voldoen? Bekijk welke boom in ons assortiment aansluit bij jouw wensen en plaats een bestelling. Wij zorgen er vervolgens voor dat de boom zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. Wanneer je nog vragen hebt over het onderhoud of meer wilt weten over de kenmerken van de leibomen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van advies op maat.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking