0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Ma t/m vri 08:30 t/m 17:00 uur Zaterdag 08:30 t/m 12:00 uur

  Chat nu!

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Prijs

  -

  Treurbomen

  Treurbomen kopen bij FlowBo

  Op deze pagina vind je de mooiste treurbomen uit het assortiment van FlowBo. Treurbomen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Je kunt onder andere bij ons terecht voor de welbekende treurwilg, sierkers treurvorm, treursierpeer en treurberk. Deze variëteiten kenmerken zich door hun bijzondere hangende takken. Wil jij ook je tuin compleet maken met deze prachtige bomen? Bekijk dan direct ons aanbod en selecteer de soort die jou aanspreekt. Vervolgens kun je de gewenste soort(en) heel eenvoudig bestellen. Meer weten over de bomen? Lees dan verder.

   

  Eigenschappen van treurbomen

  Treurbomen staan bekend om hun prachtige naar beneden hangende takken. Dit wordt ook wel een treurvormige kroon genoemd. Deze bomen worden vaak niet heel erg hoog. Verder gedijen zij het best op plekken waar voldoende ruimte is. Hier komt ook de schoonheid van de boom het meest tot zijn recht. Wilde soorten groeien normaliter niet op deze manier. Treurbomen worden meestal gekweekt voor deze bijzondere eigenschap.

   

  Verschillende soorten

  Zoals gezegd biedt FlowBo verschillende soorten treurbomen. Een van de bekendste is toch wel de treurwilg (Salix sepulcralis Chrysocoma). Deze snelgroeiende boom komt heel mooi tot zijn recht langs de slootkant of waterkant. Ben je op zoek naar een treurboom die in het voorjaar prachtig bloemen produceert? Dan is de sierkers in treurvorm precies wat je zoekt. De sierkers bloeit in eind april tot begin mei en verspreid een heerlijke geur. Daarnaast vind je in ons assortiment onder andere de treursierpeer (Pyrus salicifolia Pendula), treurberk (Betula pendula Younghii) en Treuriep (Ulmus glabra Camperdownii).

   

  Bestel je treurboom

  Wil jij je tuin graag verrijken met een prachtige treurboom? Kies dan voor een van de prachtige bomen van FlowBo. Selecteer de gewenste boom en lees direct meer over de groei en de verzorging van je nieuwe boom. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bestel je treurboom en wij zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt! Tuingereedschap nodig voor het planten en onderhoud? Bekijk dan ons aanbod onder tuinonderhoud.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking