Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 26 Augustus 2021

    Schutting kiezen? Hier moet je op letten!

    Kies de ideale schutting voor jouw tuin

    Wanneer je een nieuwe tuin gaat aanleggen, mag er een element zeker niet ontbreken, namelijk de schutting. De schutting ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat jij kunt genieten van een beetje privacy. Zeker wanneer je tuin grenst aan die van een andere woning is een goede schutting echt een must.

    Maar welke schutting moet je nu kiezen, het aanbod is namelijk erg groot. Geen nood, FlowBo helpt je graag een stapje verder tijdens het zoekproces. In dit blog geven we je namelijk informatie over verschillende soorten schuttingen en hun kenmerken. We hopen dat je na het lezen precies weet welk model het juiste is voor jou. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

     

    De warmte van een houten schutting

    Ben je op zoek naar een echte klassieker in de tuin? Dan is de houten schutting zeker wat voor jou. De houten schutting is een van de populairste tuinafscheidingen van Nederland. Dat is uiteraard niet voor niets het geval, dit type schutting brengt namelijk heel veel voordelen met zich mee. Zo ziet hij er prachtig uit met zijn warme kleur. Daarnaast zijn de houten planken zeer duurzaam, zeker wanneer je kiest voor hardhout. Tot slot vereist hij weinig onderhoud

    Is dit de tuinafscheiding waar jij naar op zoek bent? Bij FlowBo vind je een uitgebreid aanbod met houten schuttingen. We geven je een aantal mooie voorbeelden:

     

     

    De wilgenschutting, een echte sfeermaker

    Op zoek naar een tuinafscheiding die direct veel sfeer in de tuin brengt? Dan is de wilgenschutting een aanrader. Bij dit type zijn wilgentakken strak samengebonden tot een wilgenmat of wilgenschutting. De donkere kleur van de takken past in vrijwel iedere tuin.

    Bij FlowBo zijn wilgenschuttingen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Bekijk direct welk model aansluit bij jouw wensen. We zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

     

    Een stijlvolle tuin met de bamboeschutting

    Een van de meest stijlvolle schuttingen is de bamboeschutting. Deze wordt, zoals de naam al zegt, gemaakt van bamboetakken. Bamboe heeft een sterke vezelstructuur, waardoor het jarenlang meegaat.

    Ook bamboeschuttingen zijn bij FlowBo verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. We zetten een aantal modellen voor je op een rij:

     

    Bestel je schuttingen bij FlowBo

    Welk type schutting sluit het best aan bij jouw wensen? Bekijk ons aanbod en kies jouw favoriet. Heb je vragen over een van de producten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee en voorzien je van advies op maat. Wij zijn bereikbaar via Whatsapp 0344 - 23 44 64. Natuurlijk kun je ook een mailtje sturen via [email protected].

    Flowbo blog

    Recente artikelen