Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 29 September 2020

    Ontdek de voordelen van In-Lite verlichting

    De juiste buitenverlichting kiezen

    Ben je op zoek naar verlichting voor je tuin? Dan is het vinden van de juiste buitenverlichting vaak een behoorlijke zoektocht. Er is op het gebied van tuinverlichting namelijk ontzettend veel keus. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Wij van FlowBo willen je dan graag een handje helpen. In dit blog vertellen we je namelijk meer over een van de topmerken op het gebied van buitenverlichting, namelijk In-Lite. In-Lite is een merk dat je ook in onze online webshop kunt bestellen. Wat maakt In-Lite zo bijzonder en welke voordelen heeft In-Lite buitenverlichting? In dit blog zetten we alle informatie voor je op een rij. Op deze manier hopen wij dat jij snel de juiste verlichting kunt vinden, zodat jij jouw tuin helemaal compleet kunt maken.

     

    Maak kennis met In-Lite verlichting

    In-Lite is een bedrijf met een missie. Zij willen met hun mooie verlichting buiten bijzonder maken. Ze ontwikkelen prachtige buitenlampen en willen hiermee zoveel mogelijk mensen inspireren en laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte. Ze werken samen met een groot aantal partners en hoveniers en laten graag de verschillende, bijzondere lichttoepassingen zien. Op deze manier maken zij van iedere tuin een bijzondere plek. Kies je voor de buitenverlichting van dit mooie merk, dan profiteer je van diverse voordelen. Wij zetten ze hier voor je op een rij.

     

    1: Energiezuinig en duurzaam

    Steeds meer mensen kiezen ervoor om binnenshuis over te stappen op LED lampen. Het is immers de meest milieuvriendelijke en duurzame verlichting op de markt op dit moment. Maar ook de buitenlampen worden steeds meer vervangen voor LED. In-Lite vindt duurzaamheid en energiezuinigheid erg belangrijk en daarom verkopen zij ook LED verlichting. Zij ontwerpen zelf hun lampen in samenwerking met vooraanstaande fabrikanten die voorlopers zijn op het gebied van LED. Dit type lamp is zeer energiezuinig wanneer je hem vergelijkt met de traditionele gloeilamp. Hij verbruikt tot wel 80% minder energie. En dat merk je ook aan de levensduur van de lamp. Onder normale omstandigheden gaat LED wel 10x langer meer dan bijvoorbeeld halogeen. De lampen zijn daarmee niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

     

    2: Nederlands design

    Alle producten die In-Lite aanbiedt, worden door hun zelf ontwikkeld. Over ieder onderdeel is zorgvuldig nagedacht. Van behuizing, lichtbron tot coating, zij willen er graag voor zorgen dat alles van topkwaliteit is. Aangezien het gaat om tuinverlichting, moeten de armaturen bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Daarom wordt er enkel gebruik gemaakt van de beste materialen. Iedere lamp wordt uitvoerig getest voordat hij op de markt komt. Op deze manier kunnen zij echte topkwaliteit garanderen.

     

    3: Eenvoudig en flexibel

    In-Lite wilt er voor zorgen dat haar producten heel eenvoudig en flexibel te gebruiken zijn. Daarom is de buitenverlichting gebaseerd op laagspanning (12 volt). De 12 volt lampen zijn veilig en gemakkelijk in gebruik. Door het lage voltage is het ook heel eenvoudig om je eigen buitenverlichting te installeren. Heb je tips nodig voor de installatie? Neem dan gerust contact met ons op! Zonder zorgen van je tuin genieten met de perfecte buitenverlichting was nog nooit zo makkelijk!  

     

    4: 5 jaar garantie

    Zoals gezegd besteedt In-Lite veel aandacht en tijd aan de kwaliteit van de producten. Je krijgt dan ook een uitstekende garantie op hun verlichting. Je geniet namelijk van maar liefst 5 jaar garantie op hun transformators en armaturen. Dus koop je bij FlowBo een In-Lite lamp? En gaat er binnen 5 jaar iets onverhoopt kapot? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en aanspraak maken op je garantie.

     

    Koop je In-Lite buitenverlichting bij FlowBo

    Ben je door het lezen van dit blog enthousiast geworden over de producten van In-Lite? Neem dan snel een kijkje bij het uitgebreide aanbod van FlowBo met lampen van dit mooie merk. Of dat je nu op zoek bent naar een tuinlamp, grondspot, tuinspot, opbouwspot of wandspot, je kunt het allemaal bij ons vinden. Wanneer je de perfecte buitenlamp hebt gevonden, kun je deze heel gemakkelijk en snel bestellen. Heb je nog vragen over het merk en zijn voordelen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

    Flowbo blog

    Recente artikelen