Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dinsdag 28 Oktober 2020

  Donkere dagen? Verlicht je tuin met Garden Lights!

  Ga de donkere dagen in met de prachtige Garden Lights

  De donkere dagen zijn weer aangebroken. Het is donker als we ’s ochtends van ons huis vertrekken, en als we thuiskomen begint het alweer te schemeren. Dit vraagt uiteraard om meer licht en gezelligheid. En dan bedoelen wij niet alleen in je huis, maar ook in je tuin. Het immers een stuk fijner om te vertrekken en te arriveren in een gezellig verlichte tuin. Daarnaast brengt goede tuinverlichting een heleboel praktische voordelen met zich mee. Een van de mooie merken die gespecialiseerd is in prachtige tuinverlichting is Garden Lights. In dit blog vertelt FlowBo je graag wat meer over dit prachtige merk. Daarnaast informeren je over de installatie en toepassing van de lampen in je tuin. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!  

   

  Gezelligheid met Garden Lights buitenlampen

  Maak kennis met de prachtige buitenlampen van Garden Lights. Garden Lights ontwikkelt speciale 12 volt buitenverlichting. Deze buitenverlichting heeft een prachtig design, is van een zeer hoogwaardige kwaliteit en uiterst veilig. Voor iedere plek in je tuin hebben zijn een passende oplossing ontwikkelt. Van grondspots en tuinspots tot muurlampen en terraslampen, ze bieden het allemaal. Nog mooier is dat FlowBo ook een uitgebreid assortiment heeft met buitenlampen van dit merk. Neem dus zeker een kijkje bij ons online aanbod!

   

  De voordelen van tuinverlichting

  Niet alleen volwassenen kunnen optimaal genieten van een mooie tuin, het is ook een plek voor kinderen en huisdieren om zich volop uit te leven. Het is daarom van belang dat de tuin volledig veilig is. Je wilt immers dat je kinderen en huisdieren zorgeloos in de tuin kunnen spelen, zonder dat er ongelukken gebeuren. Gelukkig zit je met de buitenlampen van Garden Lights dan wel goed. De lampen zijn namelijk ontwikkelt met veiligheid als uitgangspunt. Zelfs het aanleggen van de lampen is zeer veilig en eenvoudig. Dit komt mede vanwege het lage voltage van de lampen. Alle lampen zijn namelijk 12 volt. De lichtopbrengst doet echter niet onder voor verlichting van 230 volt. Of dat je ze nu gebruikt als sfeerverlichting of oriëntatieverlichting, ze bieden precies de juiste hoeveelheid licht die je nodig hebt.

   

  Het toepassen van buitenverlichting in je tuin

  Weet jij al waar je de buitenverlichting in je tuin gaat plaatsen? Garden Lights heeft een zeer gevarieerd aanbod met onder andere:

  Dus of je nu je tuinpad of oprit mooi wilt verlichten, of dat je jouw schutting wilt voorzien een mooie buitenlamp, het is allemaal mogelijk. Het aansluiten van de lampen is prima zelf uit te voeren. Je hebt namelijk alleen een transformator en kabel(s) nodig. Vervolgens is het een kwestie van de verlichting, kabels en transformator aan elkaar sluiten. De verlichting hoeft ook niet diep in de grond verwerkt te worden. Je kunt het namelijk gewoon boven de grond laten liggen en netjes wegwerken.

   

  Maak je tuin compleet

  Zijn de buitenlampen van Garden Lights precies wat je nodig hebt om jouw tuin sfeervol te maken in de donkere dagen? Neem dan zeker een kijkje in het uitgebreide assortiment van FlowBo! Heb je al verlichting van dit merk in je tuin, dan kun je dit ook heel gemakkelijk uitbreiden. Wij hopen dat jij straks ook je tuin kan voorzien van een optimale gezelligheid en helemaal compleet kunt maken. Want met de juiste buitenverlichting is het echt thuiskomen in de aankomende donkere dagen.

  Flowbo blog

  Recente artikelen