Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 26 September 2021

    Gezelligheid in je tuin creëren? Zo pak je dat aan!

    Zo creëer jij gezelligheid in je tuin

    Het najaar staat weer voor de deur. Dat betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten van de bladeren die prachtig verkleuren en paddenstoelen die uit de grond schieten. Het is de tijd van gezelligheid en warmte en dat mogen we ook best in de tuin terugzien. Want iedereen die dacht dat de we alleen in de zomer kunnen genieten van de tuin, heeft het helemaal mis. Er zijn namelijk genoeg momenten waarop we heerlijk in de tuin kunnen vertoeven tijdens de koudere dagen.

    Mist jouw tuin sfeer en kan het wat gezelligheid gebruiken? Dan helpt FlowBo jou middels dit blog graag een beetje op weg. Wij geven je namelijk handige tips om in een handomdraai de juiste sfeer in je tuin te creëren. Dit doe je onder andere met een paar hele mooie producten uit ons assortiment. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

     

    Breng licht in je tuin

    De komst van de herfst betekent ook dat het steeds vroeger donker wordt. Om ook nog ’s avonds van je tuin te kunnen genieten heb je licht nodig, licht afkomstig van mooie buitenlampen. Buitenlampen kunnen de aanblik van je tuin compleet veranderen. Zo kun je bepaalde mooie punten in je tuin accentueren. Daarnaast is het ook een uitstekende manier om meer sfeer in je tuin te brengen.

     

    Bij FlowBo vind je een uitgebreid aanbod met prachtige buitenlampen van topmerken als GardenLights en In-Lite. Verder hebben wij ook diverse houten lampen in ons assortiment. We geven je een aantal voorbeelden:

     

    Warmte van een knisperend vuur

    Wat is er nu gezelliger dan een warm knisperend vuur in je tuin. Zelf je eigen vuurtje stoken en heerlijke marshmallows roosteren, dat doe je met een van onze vuurschalen. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig cortenstaal en zorgen voor een aangename warmte. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten, bijvoorbeeld:

     

    Kleur met plantenbakken

    Een andere manier om meer kleur en warmte in je tuin te brengen is met behulp van plantenbakken. In ons assortiment zijn ze te vinden in vele soorten, maten en kleuren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar bakken die perfect passen bij je cortenstaal vuurschaal? Dan zijn onze cortenstalen plantenbakken misschien wat voor jou. Wij hebben onder andere de volgende afmetingen in ons assortiment:

    Je favoriete planten komen prachtig uit in deze tijdloze en stijlvolle bakken. Welk model is jouw favoriet?

     

    Bestel je producten

    Heb je alle ingrediënten voor een gezellige tuin al gevonden in ons assortiment? Bestel ze dan gemakkelijk en snel online. Voor advies kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0344 - 23 44 64. Natuurlijk kun je ook een mailtje sturen via [email protected].

    Flowbo blog

    Recente artikelen