0
Sluiten

Categorieën

Filters

  SHOP THE LOOK

  Inspiratie voor een moderne tuin

  Heb je het plan om je tuin aan te pakken? En wil je graag een mooie, moderne tuin creëren? FlowBo helpt je graag een handje. Op deze pagina laten we namelijk wat voorbeelden zien van moderne tuinen. Daarnaast geven we je tips om een moderne tuin in te richten. Om je het nog makkelijker te maken vind je hieronder afbeeldingen van moderne tuinen met daarbij de producten die zijn toegepast. Zo kun je heel eenvoudig de tuinartikelen die je mooi vindt selecteren en bestellen.


  Lees meer

  Elementen die niet mogen ontbreken in je tuin

  Moderne tuinen kenmerken zich door een strakke en tijdloze vormgeving. De uitstraling is meestal ruimtelijk, rustig en minimalistisch. Is dit type tuin helemaal jouw ding? Ga dan aan de slag met het creëren van je eigen moderne tuin. We geven je graag een aantal tips:

   

  1. Kleurgebruik: Qua kleurgebruik is een moderne tuin vaak rustig met ingetogen kleuren. Kies daarom voornamelijk voor natuurlijke kleuren als grijs, wit, zwart en groen.

   

  1. Beplanting: In moderne tuinen zien we meestal planten met rustige kleuren en een cleane uitstraling. Plantsoorten die daar perfect bij aansluiten zijn de taxus, buxus, hortensia en lavendel.

   

  1. Grind: In moderne tuinen wordt veel grind of split toegepast. Dit product is makkelijk te combineren met andere elementen in de tuin en geeft een strakke look.

   

  1. Bestrating: Bestrating is erg belangrijk in de moderne tuin. Het is de manier om mooie strakke lijnen te creëren.

   

   

  Shop the look: moderne tuin

  Nu je goed weet hoe een moderne tuin eruit ziet, kun je op zoek gaan naar de juiste producten om toe te passen in je eigen tuin. Is er een tuin op een van de bovenstaande foto’s die jou aanspreekt? Dan kun je heel eenvoudig de producten die gebruikt zijn bekijken en selecteren. Vervolgens kun je deze producten bestellen in onze webshop.

  Is een moderne tuin niet echt wat voor jou? Geen zorgen! Wij hebben ook een shop the look gemaakt voor een landelijke tuin en kleine tuin.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking