0
Sluiten

Categorieën

Filters

  SHOP THE LOOK

  Inspiratie voor een landelijke tuin

  Je wilt een sfeervolle landelijke tuin inrichten. Maar hoe pak je dat precies aan? Op deze pagina vertelt FlowBo je er meer over. Je vindt hier meerdere voorbeelden van landelijke tuinen. Bij iedere afbeelding staan de producten die zijn gebruikt om deze tuin te creëren. Naast mooie voorbeelden ter inspiratie geven we je ook een aantal handige tips hoe je de inrichting van jouw eigen landelijke tuin kunt aanpakken. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.


  Lees meer

  Essentiele ingrediënten voor een landelijke tuin

  Een landelijke tuin weerspiegelt de natuur. Dat betekent minder strakke vormen, maar wel een rustieke uitstraling en sfeervolle doorkijkjes. Wil jij bij jouw woning een prachtige landelijke tuin creëren? Dan geeft FlowBo je een aantal handige tips. Lees hieronder hoe jij een tuin in deze stijl kunt realiseren:

   

  1. Bestrating: De bestrating mag een mooie, rustieke uitstraling hebben. Denk bijvoorbeeld aan oude gebakken klinkers. Dit geeft de tuin direct een authentieke sfeer.

   

  1. Beplanting: Planten mogen heerlijk groeien en bloeien in de landelijke tuin. Kies in de borders voor bloeiende vaste planten. Bomen zijn daarnaast ook echte sfeerbrengers. Ga bijvoorbeeld voor een aantal mooie fruitbomen.

   

  1. Schuttingen: Om de natuurlijke sfeer te versterken wordt in landelijke tuinen vaak natuurlijke schuttingen en lagere hekjes toegepast om verschillende delen van elkaar af te scheiden.

   

  1. Kleurgebruik: Qua kleurgebruik houden we het graag zacht. Op deze manier houd je het rustig en zorg je voor een mooi geheel.

   

  Shop the look: landelijke tuin

  Wil je jouw tuin omtoveren tot een plek met een sfeervolle, landelijke uitstraling? Maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Bekijk dan de bovenstaande afbeeldingen voor inspiratie. Om het je makkelijk te maken, hebben we alle producten die in de tuinen zijn gebruikt gelinkt. Zo kun je deze direct aanklikken en bestellen.

  Is een landelijke tuin niet helemaal jouw smaak? Dan kun je ook onze andere shop the look pagina’s bekijken voor een kleine tuin en moderne tuin.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking