0
Sluiten

Categorieën

Filters

  SHOP THE LOOK

  Inspiratie voor een kleine tuin

  Heb jij een leuke kleine tuin? Maar weet je niet zo goed hoe je deze moet inrichten? Dan helpt FlowBo je graag een stapje verder. Hier op de pagina geven we je namelijk handige tips voor het inrichten van een kleine tuin. Daarnaast laten we een aantal afbeeldingen zien ter inspiratie. Zodat jij precies weet welke producten je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Ben jij benieuwd hoe je jouw kleine tuin perfect kunt inrichten? Lees dan deze pagina!


  Lees meer

  Elementen die niet mogen ontbreken in je tuin

  Wanneer je een kleine tuin hebt, is het van belang dat je bij het inrichten goed omgaat met ruimte. Die is namelijk beperkt. Denk daarom goed na over de functie(s) van de tuin. Aan de hand hiervan kun je op zoek gaan naar de juiste elementen. Elementen die zeker niet mogen ontbreken in een kleine tuin:

   

  1. Beplanting: Met mooie planten en bloemen zorg je direct voor meer sfeer en kleur in de tuin. Kies voor een aantal mooie borders en plaats daarin de plantjes van jouw keuze.

  (TIP) Door te kiezen voor bloemen in verschillende tinten, creëer je meer diepte in je tuin. Zo zal je tuin groter ogen.

   

  1. Bestrating: Lekker genieten op een mooi terras? Een gezellig stenen paadje door je tuin? Kies dan voor de juiste bestrating.

   

   

  1. Tuinaccessoires: Wil je meer sfeer en persoonlijkheid in de tuin brengen? Voeg dan passende tuinaccessoires toe.

   

  1. Gazon: Liever geen compleet bestrate achtertuin? Leg dan ook een mooi gazon aan. Dit zorgt direct voor meer fris groen in de tuin.

   

   

  Shop the look: kleine tuin

  Wil je graag zelf aan de slag gaan met het aanleggen en inrichten van je eigen kleine tuin? Dan vind je in het assortiment van FlowBo alle producten die je nodig hebt om je tuin compleet te maken. Om je het nog makkelijker te maken, kun je hier verschillende voorbeelden van kleine tuinen zien met producten uit ons assortiment. Spreekt een van de stijlen je heel erg aan, dan kun je op afbeelding klikken en gemakkelijk de juiste producten vinden. Je tuin inrichten in een specifieke stijl? Bekijk dan ook onze shop the look voor een moderne tuin en landelijke tuin.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking