0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Ma t/m vri 08:30 t/m 17:00 uur Zaterdag 08:30 t/m 12:00 uur

  Chat nu!

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Bloeikleur

  Bloeimaand

  Planthoogte

  Prijs

  -

  Vaste planten

  Vaste planten kopen bij FlowBo

  Wil jij je tuin helemaal compleet maken met prachtige vaste planten? FlowBo helpt je graag! Bij ons vind je namelijk diverse mooie en bijzondere planten die jaar naar jaar groeien en bloeien. Met deze tuinplanten breng je jouw tuin helemaal tot leven. Bekijk hier direct ons aanbod en koop je favoriet. Kies bijvoorbeeld voor de Liriope muscari 'Moneymaker' met zijn violetblauwe bloemen, de Gaura lindheimeri 'Siskiyou Pink' of het prachtige blauwe zwenkgras (Festuca glauca 'Elijah Blue'). Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij voorzien je graag van advies op maat!

   

  Vaste planten soorten

  Wil je meer sfeer, groen en kleur in je tuin creëren? Plant dan mooie vaste planten in je borders en tuin. Vaste planten zoals siergrassen, bodembedekkers, groenblijvende en bloeiende exemplaren blijven ieder jaar weer groeien en bloeien in je tuin. Ze leven langer dan twee jaar en bloeien vaker dan één keer. Ze zorgen er dus voor dat je tuin er ook in het najaar nog mooi groen of bedekt uitziet. Ga je aan de slag met planten, ga dan op zoek naar de juiste plek voor je plant. Sommige soorten gedijen het best in de schaduw, terwijl andere soorten het juist beter doen in de half schaduw of zon.

   

  Bekijk ons aanbod

  Bij FlowBo vind je verschillende vaste planten soorten. Heb je bijvoorbeeld een schaduwrijke tuin en zoek je een plant die het hier goed doet? Kies dan bijvoorbeeld voor de maagdenpalm (Vinca minor), een lage bodembedekker als de Astilbe chinensis 'Pumila' (Spirea) of een winterbloeier als de Helleborus orientalis (nieskruid). Een prachtige plant die geschikt is voor half schaduw is de Gaura lindheimeri 'Siskiyou Pink' of de Echinacea purpurea 'Green Jewel'. Heb je een tuin met veel zon? Ga dan bijvoorbeeld voor de Geranium ‘Rozanne’, Lavandula angustifolia 'Hidcote' of Engels gras (Armeria maritima 'Splendens').

   

  Bestel je vaste plant bij FlowBo

  Met welke plant uit ons assortiment wil jij te tuin helemaal compleet maken? Bekijk ons aanbod en combineer de verschillende soorten met elkaar. Zo maak je jouw voortuin of achtertuin helemaal af. Bestel hier direct je favorieten. Wij zorgen ervoor dat jij je vaste planten zo snel mogelijk in huis hebt. Voor hulp bij het kiezen van de juiste exemplaren kun je altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van advies op maat.

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking