0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je jouw product te vinden

  Ma t/m vri 08:30 t/m 17:00 uur Zaterdag 08:30 t/m 12:00 uur

  Chat nu!

  Wintergroen

  Schaduw

  Bladkleur

  Bloeikleur

  Bloeimaand

  Planthoogte

  Prijs

  -

  Grassen

  Siergrassen kopen bij FlowBo

  Op zoek naar prachtige siergrassen? Dan zit je helemaal goed bij FlowBo. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met verschillende soorten siergrassen. De prachtige frisse en heldere kleuren van de verschillende grassoorten zorgen ervoor dat jij jouw tuin helemaal af kunt maken. Heb je het gewenste siergras gevonden? Dan kun je het heel gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Wij zorgen er dan voor dat jij het zo snel mogelijk thuis hebt en aan de slag kunt gaan.

   

  Het toepassen van siergrassen in je tuin

  Siergrassen zijn zeer divers en kunnen op heel veel verschillende manieren worden toegepast. Kies bijvoorbeeld voor lagere grassen en plaats die vooraan in je border of tuin. Plant de hogere soorten juist achterin en meer in de achtergrond. Op deze manier creëer je een mooie structuur in het ontwerp van je tuin. Uiteraard is de kleur van de grassen ook belangrijk. Bekijk vooraf welke type past bij de rest van je planten en bestrating. Met de juiste kleur kun je voor een echte blikvanger zorgen of juist meer rust creëren.

   

  Ontdek de grassoorten in ons assortiment

  In het uitgebreide assortiment van FlowBo vindt je verschillende soorten siergrassen. Zoek je een hogere soort siergras met sierlijke pluimen? Dan is bijvoorbeeld de Miscanthus Floridulus of Miscanthus sin. ‘Ferner Osten’ erg mooi. Lagere grassoorten met een mooie heldere kleur zijn onder andere de Liriope muscari 'Moneymaker', Festuca glauca 'Intense Blue' en Imperata cylindrica ‘Red Baron’. Bekijk per product de toepassing, bloeiperiode en het onderhoud. Zo weet je precies of de soort aansluit bij wat jij voor ogen hebt.  

   

  Bestel de grassen voor je tuin bij FlowBo

  Heb je nog vragen over de verschillende siergrassen in ons assortiment? Of ben je op zoek naar een specifiek soort? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wanneer je de juiste groene grassen, hoge siergrassen of blauwe grassen hebt gevonden in ons assortiment, kun je deze direct bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de siergrassen van jouw keuze zo snel mogelijk thuis worden bezorgd.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking