Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 26 December 2020

    Je complete tuin inrichten met hulp van FlowBo

    Je tuin complete tuin inrichten? FlowBo helpt!

    Heb je een nieuwe woning gekocht en wil je de tuin compleet naar eigen smaak inrichten? Of is je huidige tuin aan verandering toe? Dan helpt FlowBo je graag verder. Wist je namelijk dat je ons ook kunt inschakelen voor het inrichten van je complete tuin. Wij hebben alles in huis voor je tuin en zelfs nog meer! Van de mooiste vaste planten, heesters en bomen tot bestrating, gras, schuttingen, tuinverlichting en plantenbakken. Het is zelfs mogelijk om een complete tuintekening door ons te laten maken! Meer weten over wat wij voor jou kunnen doen bij het inrichten van je tuin? Lees dan snel verder. Natuurlijk kun je ook direct vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden en advies.

     

    Stuur je tuintekening of assortimentenlijst op!

    Het maken van een ontwerp en het inrichten van je tuin is geen eenvoudige taak. Je hebt de kennis nodig om dit op de juiste manier te doen. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een hovenier in te schakelen voor het maken van de tuintekening. Heb jij al een tuinontwerp of assortimentenlijst liggen? Maar zie jij het niet zitten ieder element van jouw nieuwe tuin zelf op te zoeken en te bestellen? Dan kun je terecht bij FlowBo. Wij geven jou namelijk de mogelijkheid om je tuintekening, assortimentenlijst en je wensen naar ons toe te sturen. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk je tekening uploaden via onze website. Vervolgens zorgen we voor al de producten die jij nodig hebt en brengen ze naar je toe. Zie je niet alle planten en producten, die jij nodig hebt voor je tuin, in onze webshop staan? Geen zorgen! Onze webshop heeft een groeiend assortiment. Dat bekent dat wij aan meer producten kunnen komen dan op onze webshop vermeldt staat.

     

    Laat ons jouw tuintekening maken

    Heb je nog geen ontwerp laten maken voor je nieuwe tuin? Dan kun je ook je tuintekening door ons laten maken. Wij hebben de nodige kennis en vaardigheden in huis om een tekening te maken die perfect aansluit bij jouw wensen. Bij het maken van een ontwerp wordt aan ieder element van jouw tuin gedacht. Wij zetten een aantal belangrijke onderdelen op een rijtje:

    • Een mooi gazon mag uiteraard niet ontbreken. Het aanleggen van een gazon kan bijvoorbeeld met graszoden of graszaad. Maar ook kunstgras behoort tot de mogelijkheden.
    • In de zomer heerlijk van de zon genieten? Fijn buiten eten met het hele gezin? Laat een terras intekenen met passende bestrating.
    • Vaste planten, heesters, klimplanten, siergrassen en bomen brengen sfeer. Zij zorgen ervoor dat jouw tuin leeft en dat jij volop kunt genieten van het buitenleven.
    • Privacy in je tuin creëren? Dat doe je met hagen of een stevige schutting.
    • Om ervoor te zorgen dat je tot in de late uurtjes van je tuin kunt genieten, voeg je stralende tuinverlichting toe. Dit brengt ook nog eens heel veel sfeer.

    Natuurlijk richten we jouw tuin helemaal in zoals jij dat wilt. Wij voorzien je van advies en denken graag met je mee. Op deze manier kunnen wij samen jouw droomtuin verwezenlijken.

     

    De aanleg van jouw tuin

    Bij FlowBo gaan we nog een stapje verder. We kunnen namelijk niet alleen een tuinontwerp voor je maken en de juiste producten voor jouw tuin uitzoeken, maar we werken ook nauw samen met de beste hoveniersbedrijven. Dit geeft ons de mogelijkheid om de complete aanleg van jouw tuin te verzorgen. Op deze manier zijn wij in staat om jou al het werk uit handen te nemen en je volledig te ontzorgen.

     

    Wil je meer weten over de aanleg van jouw complete tuin door FlowBo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of Whatsapp 0344 - 23 44 64, [email protected] of het online contactformulier. Wij horen graag wat jou wensen zijn voor je nieuwe tuin.

     

     

    Flowbo blog

    Recente artikelen