Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 29 September 2020

    De multifunctionele plantenbakken van Grönfeld

    Zo werken de Grönfeld plantenbakken

    Op zoek naar een prachtige plantenbak voor je nieuwe tuin? Maak dan kennis met de Grönfeld plantenbakken. Wat de plantenbakken van dit merk zo uniek maakt, is dat ze modulair zijn. Je kunt dus helemaal zelf je eigen plantenbak of moestuinbak samenstellen zoals jij dat wilt. Voor de plantenbakken zijn er veel opties verkrijgbaar. Je kunt ze bijvoorbeeld uitbreiden met waterdichte inlay waterbakken en wielen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan gerust in het uitgebreide assortiment van FlowBo. Bij ons kun je de gewenste plantenbak heel gemakkelijk en snel bestellen. Wil je meer weten over de unieke producten van Grönfeld, lees dan snel verder in dit blog.

     

    Maak kennis met Grönfeld

    Het Deense merk Grönfeld is opgericht in 2016 met de ambitie om moderne indoor en outdoor design te creëren. Hun filosofie is een eenvoudig design, kwalitatieve materialen en flexibiliteit. Deze filosofie zie je zeker terug in de producten die zij ontwikkelen. Zij produceren prachtige plantenbakken, moestuinbakken, plantenwanden en dienbladen. De producten kenmerken zich door hun moderne en strakke design en goede materialen die jarenlang meegaan. Daarnaast worden zij ontworpen en geproduceerd in Denemarken. Met de duurzaamheid van hun producten en transparantie over hun materiaalgebruik, impact op de omgeving en werkomstandigheden, dragen zij een steentje bij een groenere en duurzame toekomst.

     

     

    Plantenbakken Gronfeld

     

     

    Een multifunctionele plantenbak

    Grönfeld plantenbakken zijn multifunctioneel. Daarnaast kunnen ze zowel binnen als buiten worden neergezet. Wat de plantenbakken extra uniek maakt, is dat ze modulair zijn. Het flexibele systeem geeft jou de mogelijkheid om een plantenbak samen te stellen die bij jou past. Ze zijn namelijk in de lengte koppelbaar en in de hoogte stapelbaar. Je kunt dus helemaal zelf je eigen vierkante, rechthoekige, hoge of langwerpige plantenbak creëren. Daarnaast kun je de producten naar eigen inzicht uitbreiden. Maak er bijvoorbeeld een houten bankje van, plaats er wielen onder of zorg voor een kweekbak om je eigen groenten en kruiden te kweken.

     

    Het materiaal van de plantenbakken

    Grönfeld plantenbakken zijn gemaakt van plaatstaal. Laat je de plantenbak voor enige tijd buiten staan, dan zal hij een unieke roestige uitstraling krijgen. Het plaatstaal is in verschillende kleuren aluminium en gegalvaniseerd ijzer te bestellen. Wist je dat je de plantenbakken op heel veel verschillende manieren kunt toepassen. Doordat je ze verrijdbaar kunt maken, zijn ze ook ideaal voor bijvoorbeeld de horeca, kantoortuinen, scholen en zorginstellingen. Ze worden daar bijvoorbeeld gebruikt als roomdivider. Heb je een mooi balkon en wil je aan de slag gaan met tuinieren, dan kun je ze ook heel goed gebruiken.

     

    Het assortiment Grönfeld producten bij FlowBo

    Ben je enthousiast geworden over de bijzondere plantenbakken van Grönfeld en zou je er ook een willen bestellen? Dan kan dat heel gemakkelijk en snel bij FlowBo. In onze webshop vindt je namelijk ook een uitgebreid assortiment met producten van dit merk in diverse kleuren en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie plantenbak, plantenwand, wandbak of kies voor een grote moestuinbak. Handige accessoires nodig om je bak uit te breiden? Ook dan kun je bij ons terecht. Van handige koppelclips en een tussenbodem tot een waterdichte inlay en verstevigingsprofiel, je vindt het bij FlowBo. Heb je nog vragen over de producten van Grönfeld? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

    Flowbo blog

    Recente artikelen